• Publicerat 3 maj, 2015
  • Skrivet av Max Richnau
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

TELE2 ARENA. Efter en halvknackig start på säsongen har Kevin Walker precis som sitt Djurgården kommit igång ordentligt, och är nu inne i en bra period.
– Det har tagit lite tid att anpassa mig fullt ut, säger Walker till FotbollDirekt.se.

Kevin Walker värvades till Djurgårdens från Gif Sundsvall inför säsongen. Efter en tuff inledning av allsvenskan, där han bland annat petades i derbyt mot Hammarby, är Walker precis som laget inne i en stark trend med tre raka segrar. Den senaste segern kom i onsdags hemma mot Falkenberg.

– Det är väl naivt att säga att allt ska falla på plats hundra procent i de första fajterna. Det har tagit lite tid att anpassa mig fullt ut, även fast det gått ganska snabbt ändå. Falkenberg kändes som en bra match för mig, jag hade mycket boll och kunde hitta lite avgörande passningar också, så det var kul, säger Walker till FotbollDirekt.se efter gårdagens Dif-träing på Tele2 Arena.

Känner du att det inte stämde helt för dig i de inledande matcherna?
– Det har varit så för hela laget, att vi inte har lyckats helt till hundra procent med våra prestationer som vi vill. Men nu har vi bra flyt och för egen del har jag kämpat på och jobbat hårt för laget, och saker faller på plats när man börjar i rätt ände.

Idag väntar Gefle hemma på Tele2 Arena för Blåränderna.

– Känslan är positiv. Det känns som att vi har bra flyt i gänget, och jag ser fram emot matchen, säger Walker.

Tätt mellan matcherna nu – bra eller dåligt?
– Jag tycker att det är kul! Det passar oss. Vi är inne i en bra period och vi ser fram emot matcherna, så det är bara positivt.

MISSA INTE!
Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Dif-sida
– Djurgårdskuggen aktuell för comeback: ”Jag är redo”
– Pelle Olsson inför Gefle: ”Måste använda alla minuter”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll