• Publicerat 2 maj, 2015
  • Skrivet av Max Richnau
  • 4 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

TELE2 ARENA. Efter att ha utgått skadad mot Hammarby har Alexander Faltsetas inte spelat för Djurgården. Imorgon kan han göra comeback, när Dif tar emot Gefle hemma på Tele2 Arena.
– Jag har tränat fullt nu ett tag. Så jag är redo, säger Faltsetas till FotbollDirekt.se.

Alexander Faltsetas har varit borta från spel hos Djurgården sedan smällen han fick i derbyt mot Hammarby i den tredje omgången. Till morgondagens match mot Gefle är mittfältaren tillbaka i truppen igen.

– Vi tar med Faltsetas i truppen också, så det är 19 man uttagna. Vem som plockas bort får vi se imorgon, säger Djurgårdens tränare Pelle Olsson till FotbollDirekt.se efter dagens Dif-träning på Tele2 Arena.

Är han aktuell för att starta redan imorgon?
– Alla som är uttagna är aktuella för att spela från start.

Faltsetas själv känner sig beredd att gå in i spel igen.

– Jag har tränat fullt ett tag nu. Så jag är redo, säger han till FotbollDirekt.se.

Kan det bli aktuellt med 90 minuter redan imorgon?
– Det är upp till tränaren. Men för mig är det inga problem.

Djurgården är just nu inne i en bra trend med tre raka segrar i ryggen, och Faltsetas menar att hans konkurrenter på innermittfältet har stått för bra insatser. Sedan Hammarbymatchen är det Kevin Walker och Jesper Karlström som haft platserna på Blårändernas innermittfält.

– Konkurrensen är bra. Vi har vunnit tre raka, så de har gjort det bra. Det är skönt när det går bra för laget och vi kan plocka de här treorna mot på pappret sämre lag.

Faltsetas värvades till Djurgården från Gefle inför förra årets säsong. Att han ställs mot sina flera av sina galma lagkamrater imorgon blir speciellt, enligt honom själv.

– Ja, om man har spelat två år i Gefle och känner några stycken blir det lite speciellt. Men det är bara att köra liksom. Vi går för tre poäng imorgon, så det är lugnt.

MISSA INTE!
Allt om Djurgården – Gå till FotbollDirekts Dif-sida
– ”Nyasha ska inte ångra sig som Geert Den Ouden gjorde”
– Djurgårdssuccén förbryllar – igen: ”Vad är det för kille?”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll