Marcus Antonsson har en jättechans att skapa ett avgörande intresse kring sig själv i stormatchen mot Chelsea. Enligt FotbollDirekt uppgifter så finns fem klubbar på plats på Stadion på torsdag.

Det var för ett par veckor sedan som FotbollDirekt avslöjade hur intresset nu ökar kring Marcus Antonsson. När det mestadels kretsat kring namn som Bachirou, Brorsson och Strandberg så börjar nu alltså utländska klubbar positionera sig tydligare mot Antonsson.

FotbollDirekt kan nu avslöja att två klubbar från Schweiz och lika många från Bundesliga men även en turkisk – kommer att finnas på plats i match ett mot Chelsea på torsdag.

FotbollDirekt har även tidigare berättat om hur flera olika källor sannolikt vill ha omkring fyra miljoner euro för att släppa anfallaren.
Några bud finns ännu inte men klubbarna som reser till Malmö uppges vara beredda att agera med MFF-stjärnan i kommande sommarfönster. Däremot ska skåningarna ännu inte haft direktkontakt med någon av klubbarna som nu börjar titta närmare på Antonsson.

LÄS: HÄR TRÄFFAR EKWALL ANTONSSON – MYSER ÖVER ÄRKERIVALEN

Siffrorna i Malmö FF imponerar ju annars stort så här långt och sätter honom i absolut centrum mot Chelsea. Med den poängtakt han haft så är pressen enskilt där efter på honom i detta dubbelmöte. Totalt åtta mål sedan han skrev på förra sensommaren och hela fem i Europa League när Malmö sensationellt tog avancemanget från sin grupp och en kille som stod för avgörandet mot Besiktas.

Marcus Antonsson har ju tidigare varit i England i klubbarna Leeds och Blackburn.