• Publicerat 9 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Av tradition är det mycket svenska fotbollsfans som dras till den brittiska ligafotbollen. Marcus Antonsson är tillika en av dessa och det hjälper honom att  mobiliser ytterligare tändvätska inför möten med Chelsea. 
– Jag håller på Arsenal faktiskt, så det ska bli extra kul att försöka göra mål på Chelsea, säger anfallaren till FD:s krönikör Patrick Ekwall. 

Marcus Antonsson var den som satte det förlösande 1-0-målet i måstematchen bort mot Besiktas i den sista omgången av Europa League-gruppspelet. Resultatet stod sig tiden ut och anfallaren fick bli hjälte. Antonsson som verkligen är på gång igen efter den jobbiga tiden borta i Championship där han representerade de båda klubbarna Leeds och Blackburn.

27-åringen har sedan han kom till MFF i somras sprutat in poäng för klubben. Facit hittills 13 mål och fem framspelningar på 27 spelade matcher.
Kanske blir det han som blir den stora matchvinnaren hemma mot Chelsea om en knapp vecka?

Här ovan ser du intervjun mellan FD:s Krönikör Patrick Ekwall och Marcus Antonsson.