SHARES

Mitovs skada värre än befarat: Stjärnkeepern missar cupkvart mot MFF

  • 0
David Mitov Nilsson IFK Norrköping Foto: Bildbyrån

David Mitov Nilsson är skadad igen. Nu står det klart att IFK Norrköpings landslagsmeriterade målvakt missar cupkvartsfinalen mot Malmö FF i helgen.

IFK Norrköpings förstemålvakt David Mitov Nilsson har haft problem med en revbensskada, men såg ut att vara på väg tillbaka. Men i förra veckan fick han en känning i höften. Och problemen vill inte släppa. Malmö FF väntar i cupkvartsfinal på söndag, men Peking får klara sig utan Mitov Nilsson.

– Det låser sig i höftpartiet. Och om jag inte kan träna säger det sig själv att jag inte kan spela heller, säger Mitov Nilsson till l Norrköpings Tidningar.

Andremålvakten Andreas Vaikla får fortsätta i målet. Mitov Nilsson berättar att han fick en känning i höften förra veckan, ”out of the blue”. Han vet inte hur skadan uppstod:

– Jag vet knappt. Det kom på träning i förra veckan när det högg till. Innan dess hade jag haft en liten känning i januari också, innan revbensskadan. Jag vet inte om det är samma skada nu som då.

När Norrköpings trupp åker ner till Malmö så blir det istället magnetröntgenundersökning för Mitov Nilsson.

– Vi får väl se om man blir något smartare av det, säger han.

MISSA INTE! 

Allt om IFK Norrköping – Gå till FotbollDirekts IFK Norrköping-sida
FD:s LISTA – Här hamnar Pekingstjärnan högt
Läkaren bekymmersam efter chockbeskedet om Pekings Kamara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BB161015RB017
Idag 10:58

Allsvensk klubb vill säkra upp talangen: "Upp mot tre-fyra år"

Gif Sundsvall förlängde tidigare under fredagen med Smajl Suljevic och nu närmar sig klubben en förlängning med unge Jonathan Morsay.  – Till och börja med vill jag starta alla matcher, sedan vill jag växa till att bli en nyckelspelare f

smajl
Idag 10:07

Mittfältaren förlänger med Sundsvall: "Här för att spela"

Gif Sundsvall förlänger med 22-årige mittfältaren Smajl Suljevic. Gif Sundsvall meddelar på sin hemsida att man förlängt kontraktet med Smajl Suljevic. Mittfältaren hade ett kontrakt som gick ut efter denna säsong. Det nya kontraktet gäl

Örebro ÖSK
Igår 22:28

Örebros stora framtidsvision: "Löpande ta allsvenska medaljer"

Örebo SK har varit ett stabilt allsvenskt lag under ett antal säsonger. Men klubben har högre ambitioner än så. I ett pressmeddelande har klubben presenterat sin framtidsvision.  2012 åkte Örebro SK ur allsvenskan men sejouren i superettan

lsilka
Igår 19:54

Silka presenterad av Värnamo: "Han är en naturlig ledare"

Precis som FotbollDirekt avslöjade tidigare i veckan lämnar Liridion Silka Jönköpings Södra. Under torsdagen presenterades han av sin nya klubb Värnamo. – Det jag har lärt mig i Jönköpings Södra kommer jag ta med mig till min kommande k

Brwa Nouri
Igår 18:40

PÅ FD: Nouri skapar historia: "Inte så att jag ringer mamma"

Östersunds FK har inför säsongen utnämnt en ny lagkapten efter att Alex Dyer lämnat klubben. Valet föll på Brwa Nouri, och han blir därmed den första irakiska spelaren någonsin som är kapten för ett lag i lag i en europeisk högstadivisio

kleber
Igår 17:05

Återvänder till Bajen - tar över U19-laget

Hammarby har klart med ny U19-tränare - förre Bajenspelaren Klebér Saarenpää tar nu över efter Andreas Brännström. Hammarbys nye U19-tränare blir en återvändare. Andreas Brännström lämnade Bajen för för att återvända till Dalkurd

ertonf
Igår 15:41

AVSLÖJAR: Ertons agent har kontaktat Blåvitt - Gren bekräftar

Erton Fejzullahu bryter i Kina. Det har blivit känt i dag, liksom Djurgårdens intresse för sin ex-favorit. Men i dag står det klart att kontakter tagits med bland annat IFK Göteborg. - Det stämmer. Jag har blivit kontaktad av representanter t