Sök
Sverige

Brwa Nouri bakom historisk hemmaseger

På fredagskvällen spelas en allsvensk match och den spelas mellan Östersunds FK och BK Häcken. FotbollDirekt kommer att bevaka matchen med skapligt täta rapporter. Gästande BK Häcken har tvingats möblera om i anfallet och har nu presenterat vem som ersätter skadade anfallsstjärnan Paulinho i mötet med laget alla snackar om.

Avspark 19.00
Östersunds FK – BK Häcken 2-1 (1-1)
Mål: 1-0 (5) Ronald Mukiibi, 1-1 (13) Simon Sandberg, 2-1 (76) Brwa Nouri, straffspark.
Varning, BK Häcken:
Mohamed Abubakari
Publik:
4 524

Matchen slut.

93 min: Det kommer aldrig någon riktig forcering. Häcken är uddlöst utan Paulinho och Jeremejeff. Östersund håller undan och Ken Sema gör en snygg klackfint vid mittlinjen och drar ned applåder från publikplats.

90 min: Tre minuters tilläggstid. Häcken har flyttat upp positionerna klart för att försöka få till en slutforcering.

87 min: Jättechans för Östersund i Häckens straffområde. Stadler och nyinhoppande Smajic missförstår varandra efter att Häckens Wahlström slarvat i eget straffområde.

85 min: Byte BK Häcken: Ut: Adam Andersson. In: Egzon Binaku.

84 min: Byte Östersund: Ut: Saman Ghoddos. In: Emir Smajic. Ghoddos går ut efter en av otaliga smällar han fått under matchen. Han tog sig mot ena knäet innan han hjälptes ut från planen av medicinmännen.

76 min: Nouri som kanske varit planens allra bäste spelare denna afton som spindeln i nätet på mittfältet, är det som tar hand om straffsparken och lägger den kyligt mitt i målet samtidigt som Abrahamsson slänger sig åt höger.

75 min: Saman Ghoddos kommer in i straffområdet och blir hårt tagen av Mohammed Abubakari som kommer som ett godståg in i situationen. Domare Jonas Eriksson tvekar inte en sekund när han pekar på straffpunkten.

71 min: Byte BK Häcken. Ut: John Owoeri. In: Dardan Rexhepi.

67 min: Östersund fortsätter briljera med sitt passningsspel och reder också ut situationer i försvaret trots små marginaler i bland. Mittbackarna Sotirios Papagiannopoulos och Walid Atta har båda haft offensiva utflykter. Hemmalaget ligger klart närmare ett ledningsmål än gästerna.

57 min: Djupledsboll mot Stadler som försöker placera förbi bollen förbi Abrahamsson som på nytt gör en briljant räddning.

52 min: Nära 2-1. Alex Dyer avslutar direkt på ett inspel från vänster. Bollen går hårfint över ribban på Häcken-målet. Underbart fotbollsgodis från hemmalaget under några minuter.

50 min: Östersund visar inte bara upp ett briljant passningsspel, laget värmer också publiken i den kylslagna fredagsaftonen med mycket fin teknik. Inte minst av Fouad Bachirou som jonglerade med sig bollen tre-fyra gånger innan han spelade bollen vidare. Det utmynnade i ett avslut av Papagiannopoulos.

46 min: Andra halvlek igång.

Halvtid: En riktigt trevlig första halvlek, där båda lagen kommit till flera bra avslut. Östersund har haft något mer boll och har visat upp att laget kan skapa bra lägen trots det stundtals massiva passningsspelet. Häcken har stuckit upp i några bra kontringar och 1-1 känns som ett rättvist resultat i halvtid.

42 min: Andrew Stadler tar emot bollen precis vid kanten av Häckens straffområde. Han vänder om och får iväg ett avslut som bereder Häckens målvakt Abrahamsson vissa problem, då han släpper retur på skottet.

40 min: Hemmapubliken åberopar straffspark när Ghoddos synar plastgräset i närkamp mot Sudic. TV-reprisen visar dock att det var korrekt av domare Jonas Eriksson att fria den där situationen.

39 min: Ghoddos får bollen spelad till sig i ett bra läge och han går på ett avslut som tvingar fram en vass räddning av Peter Abrahamsson.

35 min: Djupledsboll mot Sema ute på vänsterkanten. Denna gång är det Abrahamsson som är lång utanför sitt mål och slår bort bollen och han hinner göra det precis innan den går över sidlinjen till inkast.

32 min: Makondele hittar snabbe Owoeri med en djupledsboll. Blackman är utanför sitt straffområde och hinner först.

29 min: Nasiru Mohammed skjuter ett skott efter en hörna. Blackman står rätt placerad och tar säkert hand om bollen.

19 min: Ken Sema underhåller Joel Andersson på vänsterkanten nere vid kortlinjen och slår en passning snett inåtbakåt till Ghoddos som skjuter rakt på täckande Häcken-spelare till hörna. Östersund hade dessförinnan visat upp samma briljanta passningsspel som vi fick se mot Hammarby i premiären.

13 min: Häcken utjämnar i den 13:e minuten efter en hörna slagen av Samuel Gustafson. Den går långt bort till vänster i straffområdet, där Simon Sandberg står helt omarkerad och avslutar mot mål och bollen går mellan benen på två-tre Östersundsspelare innan den når nätmaskorna. Utjämnat.

5 min: Östersunds första allsvenska mål på Jämtkraft Arena är ett faktum och det är tidigare Häckenspelaren Ronald Mukiibi som gör det. Han får bollen spelad till sig från Brwa Nouri till vänster utanför straffområdet. Mukiibi avancerar några meter och trycker sedan in 1-0 med kraft från någon meter utanför straffområdeskanten.

4 min: Ken Sema får matchens första rejäla målchans när han skär in från vänsterkanten och avlossar ett tungt skott som räddas av Peter Abrahamsson

1 min: Matchen igång!

Hemmalaget Östersund gör ett par förändringar i sitt lag jämfört med det lag som besegrade Falkenberg senast. Walid Atta är tillbaka i försvaret och ersätter Douglas Bergqvist som får ta klivet ut på avbytarbänken. Anfallsparet är helt nytt. Andrew Stadler som gjorde mål senast får ta klivet ned som högeryttermittfältare och ersätts av Alex Dyer. Emir Smajic som också gjorde mål senast får ta klivet ut på bänken. In kommer i stället Saman Ghoddos.

Gästande BK Häcken har hela tio spelare på skadelistan och tvingas också göra om sitt anfall till två tredjedelar. Skadade duon Demba Savage och Paulinho ersätts av John Owoeri respektive rutinerade anfallaren René Makondele. Det är dock dom enda förändringarna som tränaren Peter Gerhardsson gör. Den stora skadekrisen har gjort att han rest upp till Östersund med sex avbytare i stället för tillåtna sju och en av dessa är Lucas Hedlund född 1998.

Östersunds FK:
Jamal BlackmanDennis Widgren, Walid Atta, Sotirios Papagiannopoulos, Ronald MukiibiKen Sema, Fouad Bachirou, Brwa Nouri, Andrew StadlerSaman Ghoddos, Alex Dyer.

Avbytare: Haraldur Björnsson (mv), Douglas Bergqvist, Emir Smajic, Alhaji Gero, Gabriel Somi, Samuel Mensah, Michael Omoh.

BK Häcken:
Peter AbrahamssonSimon Sandberg, Jasmin Sudic, Emil Wahlström, Joel AnderssonMohammed Abubakari, Samuel Gustafson, Adam AnderssonRéne Makondele, John Owoeri, Nasiru Mohammed.

Avbytare: Alexander Nadj (mv), Niels Vorthoren, Dardan Rexhepi, Baba Mensah, Lucas Hedlund, Niclas Andersén.

Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 21 november
20:30 Antwerpen - Gent Belgien Jupiler League
fredag 22 november
19:00 FC Nordsjälland - Randers FC Superligaen
19:15 Frankfurt - Hoffenheim Bundesliga Damer
20:00 Chateauroux - Lorient Frankrike Ligue 2
20:30 Club Brügge - KV Oostende Belgien Jupiler League
20:30 Borussia Dortmund - Paderborn Bundesliga
20:45 Paris SG - Lille Ligue 1
20:45 Fulham - Queens PR Championship
21:00 Levante - Mallorca La Liga
lördag 23 november
13:00 Leganes - Barcelona La Liga
13:00 Wolfsburg Dam - Bayern München Damer Bundesliga Damer
13:00 Hamburg - Dynamo Dresden Tyskland 2. Bundesliga
13:30 Charlton - Cardiff Championship
13:30 West Ham - Tottenham Premier League
14:30 ASJ Soyaux Damer - PSG D Frankrike Division 1 Damer
15:00 Atalanta - Juventus Serie A
15:30 Fortuna Düsseldorf - Bayern München Bundesliga
15:30 Bayer Leverkusen - SC Freiburg Bundesliga
15:30 Union Berlin - Borussia M'gladbach Bundesliga
15:30 Werder Bremen - Schalke Bundesliga
16:00 Everton - Norwich Premier League
16:00 Watford - Burnley Premier League
16:00 Real Betis - Valencia La Liga
16:00 Arsenal - Southampton Premier League
16:00 Crystal Palace - Liverpool Premier League
16:00 Swansea - Millwall Championship
16:00 Brighton - Leicester Premier League
16:00 Bournemouth - Wolverhampton Premier League
17:30 Lyon - Nice Ligue 1
18:00 Milan - Napoli Serie A
18:30 Granada - Atletico Madrid La Liga
18:30 RB Leipzig - FC Köln Bundesliga
18:30 Manchester City - Chelsea Premier League
19:45 Ajax - Heracles Eredivisie
20:00 Amiens - Strasbourg Ligue 1
20:00 Angers - Nimes Ligue 1
20:00 Brest - Nantes Ligue 1
20:00 Metz - Reims Ligue 1
20:00 Dijon - Rennes Ligue 1
20:30 Mouscron-Peruwelz - Genk Belgien Jupiler League
20:45 Torino - Inter Serie A
21:00 Real Madrid - Real Sociedad La Liga
söndag 24 november
12:00 Espanyol - Getafe La Liga
12:00 SönderjyskE - Lyngby Superligaen
12:15 Groningen - Feyenoord Eredivisie
12:30 Bologna - Parma Serie A
13:00 Middlesbrough - Hull Championship
13:15 Hamilton - Rangers Skottland Premiership
13:30 Bristol C Damer - Manchester City Damer Women’s Super League
13:30 Everton Damer - Tottenham Damer Women’s Super League
14:00 Potsdam D - Duisburg Damer Bundesliga Damer
14:00 Ålborg - AC Horsens Superligaen
14:00 Osasuna - Athletic Bilbao La Liga
14:30 Gent - Antwerpen Belgien Jupiler League
15:00 Roma - Brescia Serie A
15:00 Verona - Fiorentina Serie A
15:00 Bordeaux - Monaco Ligue 1
15:00 Arsenal Damer - Liverpool Damer Women’s Super League
15:00 Sassuolo - Lazio Serie A
15:30 Augsburg - Hertha Berlin Bundesliga
15:45 Birmingham Damer - Chelsea Damer Women’s Super League
16:00 St Johnstone - Aberdeen Skottland Premiership
16:00 West Ham Damer - Reading D Women’s Super League
16:00 Eibar - Alaves La Liga
17:00 St Etienne - Montpellier Ligue 1
17:30 Sheffield United - Manchester U Premier League
18:00 Sampdoria - Udinese Serie A
18:00 AGF Århus - Bröndby Superligaen
18:00 Hoffenheim - Mainz Bundesliga
18:30 Villarreal - Celta Vigo La Liga
20:45 Lecce - Cagliari Serie A
21:00 Valladolid - Sevilla La Liga
21:00 Toulouse - Marseille Ligue 1
måndag 25 november
19:00 Odense - FC Midtjylland Superligaen
20:45 SPAL - Genoa Serie A
21:00 Aston Villa - Newcastle Premier League
tisdag 26 november
14:00 Juventus U19 - Atletico Madrid U19 UEFA Youth League
16:00 Real Madrid U19 - PSG U19 UEFA Youth League
18:55 Galatasaray - Club Brügge EUROPA: Champions League
18:55 Lokomotiv Moskva - Bayer Leverkusen EUROPA: Champions League
21:00 Real Madrid - Paris SG EUROPA: Champions League
21:00 Tottenham - Olympiakos EUROPA: Champions League
21:00 Atalanta - Dinamo Zagreb EUROPA: Champions League
21:00 Juventus - Atletico Madrid EUROPA: Champions League
21:00 Röda Stjärnan - Bayern München EUROPA: Champions League
21:00 Reading - Leeds Championship
21:00 Manchester City - Shakhtar Donetsk EUROPA: Champions League
onsdag 27 november
14:00 Barcelona U19 - Borussia Dortmund U19 UEFA Youth League
18:55 Zenit St Petersburg - Lyon EUROPA: Champions League
18:55 Valencia - Chelsea EUROPA: Champions League
21:00 Slavia Prag - Inter EUROPA: Champions League
21:00 West Bromwich - Bristol City Championship
21:00 Lille - Ajax EUROPA: Champions League
21:00 Genk - FC Salzburg EUROPA: Champions League
21:00 Barcelona - Borussia Dortmund EUROPA: Champions League
21:00 Liverpool - Napoli EUROPA: Champions League
21:00 RB Leipzig - Benfica EUROPA: Champions League
fredag 29 november
19:00 Lyngby - FC Nordsjälland Superligaen
20:30 Schalke - Union Berlin Bundesliga
20:45 Marseille - Brest Ligue 1
Allsvenskan 2019 / 2019
# LAG M V O F GA P
1 Djurgårdens IF 30 20 6 4 34 66
2 Malmö FF 30 19 8 3 40 65
3 Hammarby IF 30 20 5 5 37 65
4 AIK 30 19 5 6 23 62
5 IFK Norrköping 30 16 9 5 28 57
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 BK Häcken 30 14 7 9 15 49
7 IFK Göteborg 30 13 9 8 15 48
8 IF Elfsborg 30 11 10 9 -1 43
9 Örebro SK 30 9 6 15 -16 33
10 Helsingborgs IF 30 8 6 16 -20 30
11 IK Sirius FK 30 8 5 17 -17 29
12 Östersunds FK 30 5 10 15 -25 25
13 Falkenbergs FF 30 6 7 17 -37 25
14 Kalmar FF 30 4 11 15 -25 23
15 GIF Sundsvall 30 4 8 18 -19 20
16 AFC Eskilstuna 30 4 8 18 -32 20

Laddar...
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten