Gött med seger, igen. Minkastryparna från Listerandet ska aldrig vara annat än tre poäng på hemmaplan, men som skadesituationen i de bakre regionerna ser ut just nu så är jag nöjd så länge vi tar de där segrarna. Just nu kan varje poängförlust kosta oss guldet.
Det har varit ett surt matchschema de senaste veckorna, men sju poäng på tre täta matcher nu och härnäst väntar lite välbehövlig rast och vila för truppen.

*****

Kristian Haynes är ett riktigt kap för Mjällby. Helt otroligt att killen förra året var med och spelade ur TFF ur Superettan.

*****

Riktigt fina framspelningar av Sobra och Logi, två spelare som fått en del spott och spe (bland annat från undertecknad), men här förtjänar de båda en skopa beröm. Logi har inget lätt läge, fjärdeval på sin position och har än så länge bara fått spela i cupen den här säsongen. Men igår såg det helt okej ut.

*****

Det är ganska gött att ha Tobbe på topp ändå. Det är värt att säga det en gång extra. Två riktiga målskyttsmål igår.

*****

Och återigen, kamrat Söder håller på att vakna… är det så äntligen dags nu?

*****

Tillsist. Europalottningen såg vid första anblick lovande ut. Ska vi nu dessutom spela i Helsingborg så antar jag att jag får tacka och ta emot lite extra. Surt för våra gossar som inte får spela hemma, mindre surt för mig som bor fem minuters promenad från Olympia och som därmed får ännu en ”bonusmatch” att gå på här i det mörka Skåneland.

Tack för i dag, slut för i dag!
/Fredrik