Ännu en lång vinter är på väg att ta slut. Det finns inget starkare, mer pålitligt, vårtecken än den allsvenska premiären. Äntligen.

Till skillnad från fotbollsspelarna som de senaste månaderna har tränat stenhårt inför säsongspremiären har den här bloggen tagit sig en mindre semester. Textproduktionen har därför varit bristfällig. Det ska det bli ändring på.

Jag funderade på att sammanfattat de senaste två månaderna i det här blogginlägget. Belysa att AIK ännu en gång slagit nordiskt rekord i säsongskortsförsäljning. Påpeka att IFK Göteborgs kampanj #visafärg blev en total flopp. Kasta lite skit på Svenska Fotbollförbundet av gammal vana och hylla de som hyllas bör – Hammarbyfansen som gjorde det riktigt bra i Svenska cupen.

Men allt det där vet ni ju redan. Ni vet, för precis som jag, följer ni den här cirkusen dagligen. Ni följer, älskar, hatar och längtar. Precis som jag.

Och nu är det dags igen. Djurgårdarna har invaderat Skåne och vi bjuds på klassikern AIK IFK Göteborg redan i morgon.

Det blir bra, det här.