130124, Fotboll, Allsvenskan, Presskonferens. IF Elfsborg presenterar ny spelare. Mohamed Bangura för tröja nr. 18 av Stefan Andreasson, klubbchef. Foto: Jörgen Jarnberger, © BildbyrånFoto: Bildbyrån.

Nu lanserar vi nyhetsbloggen FD INSIDE ...

Allsvenskan är snart slut, men i nyhetsfabriken är det aldrig över.

Bara veckan som gick har vi rapporterat om: Rydström slutar efter 21 år i Kalmar, Mjällbys tränare avgår efter spelaromröstning, Djurgårdens chefsscout lämnar, Hammarbys stentuffa straff mildras (?) – får spela inför publik igen, maskeringsförbud på Tele2 Arena. Bland annat.

Och så där håller det på – av erfarenhet vet vi att det finns grejer för oss att skriva om – för er att läsa om – året runt, hela tiden. 24 januari till exempel, kändes som en slö dag, men så från INGENSTANS: det här.

Nu startar FD en nyhetsblogg för att kommentera och diskutera det som ständigt händer runt om oss. En metablogg om ni så vill, om vårt eget och andra mediers arbete – vi kommer pusha för egna nyheter, kommentera andras, hylla och såga våra konkurrenter, och inte minst reflektera över vårt eget arbete.

Men framför allt ska bloggen bli ett forum för er läsare, att diskutera, kommentera och ifrågasätta: varför det där var viktigt att skriva om, varför en sådan rubrik, varför vi inte tagit upp det där… och så vidare.

Ett område där vi vill förbättra oss – diskussionen och dialogen med läsarna vill vi utveckla ytterligare och den här bloggen ska bli en del i det. Vi vill komma närmare våra läsare. Så tveka inte att höra av er med frågor!

Jag kommer att ansvara för bloggen, det går alltid bra att höra av sig direkt till mig med frågor:
anton.zetterman@fotbolldirekt.se