Sista omgången bjöd på en rafflande avslutning av tävlingen där flera skrällar fällde avgörandet. Till sist stod Albin Holmgren kvar som ensam segrare efter en makalös upphämtning.

Inför helgens omgång låg Sven-Arne i topp med 11.5 poäng. Han lyckades också pricka in ett rätt och få 3.3 poäng och totalt skrapa ihop 14.8. Det räckte tyvärr bara till en delad tredjeplats då flera deltagare lyckades sätta några riktiga högoddsare.

Newcastle (9.2), kryss mellan Liverpool och WBA (4.6) och Bournemouths vinst över United (4.2) innebar att det fanns goda chanser att plocka in placeringar. Som alltid det inte avgjort förrän sista matchen är spelad och med förutsättningarna så var det många som vågade sig på att chansa.

Framförallt var det Albin Holmgren som lyckades få med både Bournemouth och Newcastles som på så sätt kunde kapa in försprånget och också gå förbi. Totalt gick han från 2.7 poäng hela vägen upp till första plats och totalt 16.1 poäng. Stort grattis Albin!

winner

Bakom Albin kom Robert Wigermo som också han tog flera placeringar genom att få med både Bournemouth och Leicesters seger över Chelsea. Mitt egna tips gick sånär hela vägen, men tyvärr föll jag på målsnöret när Tottenham inte lyckades knäcka Newcastles försvar.

Tävlingen är nu avslutad, men Oddspal lever såklart vidare! Ni kan alltid skapa era egna turneringar mot polare, arbetskamrater eller om ni kollar på en match.