Sista omgången och nu gäller det att hitta rätt med tipsen. Ligger man dåligt till så gäller det att chansa och hitta storskrällarna, medan man annars kanske vill säkra upp? Oavsett vilket så kör vi en rejäl genomgång inför helgens final!

Norwich – Everton
Norwich harvar runt i botten av tabellen, men lyckades förförra omgången ändå kryssa mot Arsenal. Everton är snäppet bättre, men har hittills haft svårt att avgöra och få med sig vinster. X2 känns mest rätt.

Sunderland – Watford
Sunderland har börjat jobba sig uppåt rent formmässigt med vinster mot Stoke och Crystal Palace, men Watford känns fortfarande en klass högre för att de ska kunna rubbas. 2.6 poäng för bortalaget är helt klart värt att testa.

Crystal Palace – Southampton
Crystal Palace har varit ojämna under säsongen men ligger fortfarande bra till för att hänga med i toppen. Southampton var inne i ett bra stim, men nu senast blev det bara lika mot slagpåsen Aston Villa. Bäddat för CP då? Ja, men det är så jämnt att jag nog hade undvikit matchen.

Ladda hem Oddspal appen och utmana en kompis på Premier League här!

West Ham – Stoke
Stoke lyckade besegra City senast samtidigt som West Ham knep 1 poäng från United. Tyvärr har West Ham ingen utpräglad målskytt vilket gör det svårt att få 3 poäng, så Stoke kan nog ställa till det. Kryss till 3.3 poäng eller Stoke till 3.2 poäng funkar.

Man City – Swansea
Inte mycket att säga. Swanseas tränare har avgått, Sterling är i bra form och City vill fortsätta hänga med i toppen. Dåligt betalt med 1.3, men säkraste valet i helgen.

Bournemouth – Man. United
United åkte ju ur CL nu i veckan så nu är det nog totalt fokus på PL. Van Gaal har ju mönstrat en tajt defensiv och stundtals tråkig taktik så lika eller vinst kan man väl iaf hoppas på. Bournemouth ligger på 17:e plats och har 3 segrar så här långt i år, att den 4:e kommer nu känns långsökt.

Aston Villa – Arsenal
Toppen mot botten kan bara sluta på ett sätt. 1.6 poäng för Arsenal vinst känns faktiskt inte så illa om man vill säkra hem poäng.

Tottenham – Newcastle
Newcastle har kommit starkt nu på slutet och sett allt mer stabilt ut. Upp till Tottenhams nivå är det så klart ett litet hopp, men 5.2 för lika kan mycket väl komma om man behöver chansa hem.

Liverpool – West Bromwich
Liverpool är alltid övertippade till att vinna och även den här veckan är poängen rätt skeva. WBA har senaste tre matcherna vinst över Arsenal samt lika mot West Ham och Tottenham. Bra skrällchans med andra ord om inte Liverpool lyckas få ihop laget. Man fick exempelvis bara 0-0 mot schweiziska FC Sion nu i Europa League.

Leicester – Chelsea
Sist men inte minst är det ledande Leicester som tar emot Chelsea. Kommer nu vändningen för årets fiasko? Eller fortsätter årets sensation vidare? Det är sjukt att Leicester som hemmalag och ledare har 3.1 poäng mot Chelsea som har hälften så många poäng och ligger på 14:e plats ger 2.3. 1X är helt klart värt, frågan är bara vad man i slutändan väljer…

Så vad ska man då välja? Sista omgången i tävlingen så jag väljer att inte avslöja någonting…

Om du inte testat Oddspal så kan man spela mot kompisar även utan att tävla. Ladda ned och testa nu!