I helgen startade FotbollDirekt utmaningen i Oddspal-appen där man tävlar mot andra läsare om chansen att vinna fina priser från Futchi. En svår första omgång som bjöd på många kryss och flera oväntade resultat!

Det var många som gick bet under första veckan och bara 2 personer lyckades sätta alla sina val. Bäst lyckades Marcus som prickade både Man City och sedan båda kryssen Leicester – Man United och Tottenham – Chelsea. Totalt leder han nu med 8.2 poäng, 1.4 poäng före tvåan.

Totalt sett var Bournemouth mot Everton den absolut mest populära matchen att spela på och Everton det mest tippade laget. Otroligt matchslut där först Everton tog ledningen på övertid i 96:e innan Bournemouth kvitterade i 98:e!

Än har vi bara spelat en tredjedel av tävlingen så mycket kan hända. Vi återkommer med liten analys inför nästa omgång senare under veckan. Tills dess kan man som alltid skapa sin egna turnering och utmana sina kompisar.