Efter att ha värmt upp under några veckor så är det dags att kicka igång en exklusiv tävling här på FotbollDirekt där du kan vinna fina priser!

Oddspal är ju inget spelbolag, utan ett gratis fotbollsspel där du kan utmana dina vänner. Och även om det kan vara krydda nog att slå polarna så kan det ibland behövas något mer för att höja stämningen inför helgens matcher. Därför så startar vi nu en 3 veckor lång Premier League tävling där du har chans att visa vem som kan mest av alla på FotbollDirekt.

Så inga insättningar eller konstiga villkor, utan allt du behöver göra är att ladda hem appen och gå med i utmaningen! Såhär går det till:

  1. Ladda ned appen.
  2. Gå med i utmaningen med koden 1337 (klicka på ”new challenge” och sedan ”enter invitation code”). 
  3. Välj 3 vinnare i varje omgång av Premier League under 3 veckor och samla poäng.

Den som samlat flest poäng efter 3 veckor kammar hem en fotbolls rebounder från Futchi.

FUTCHI-Splash_mini2

Futchi Rebounder är ett enkelt och roligt spel som påminner om squash – fast för fotboll! Läs mer om Futchi och deras produkter här!

Vi kommer såklart att följa tävlingen här på bloggen och komma med tips, resultat och kora vinnaren så stay tuned!

Klicka här för att delta i utmaningen!

Regler:

  1. Tävlingen pågår under 3 veckor med start kl 16.00 lördagen den 28 november och innefattar omgång 14, 15 och 16 i Premier League.
  2. Vinnare och slutställning avgörs enligt det Oddspals ordinare poängsystem och formatet för tävlingen är ”3 picks”, dvs att man väljer 3 valfria vinnare i respektive omgång.
  3. Vid händelse av inställda eller uppskjutna matcher sker lottning enligt Oddspals ordinare regler.
  4. I det fallet att första platsen är delad vid tävlingens slut vinner den med högst enskilda korrekt poäng. Därefter sker fördelningen genom lottning.
  5. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.