Chelsea. Liverpool. Arsenal. City. Av storlagen i Premier League så var det bara Manchester United som lyckade leva upp till förväntningarna och få med sig 3 poäng i senaste omgången av Premier League.

Samtidigt fortsatte Leicester och Jamie Vardy sitt segertåg och ligger nu bara 1 poäng bakom Manchester City och Arsenal i toppen. Vardy gjorde f.ö. mål för 9:e matchen i rad och kan mycket väl slå Van Nistelrooys rekord på 10 matcher i rad som målskytt. Nästa match är ju Newcastle så chansen känns väldigt realistisk.

Spela mot dina polare på Oddspal – skapa egna turneringar, välj ligor och få live resultat!

Newcastle var denna vecka en av de vinnande valen i expertutmaningen mellan experterna på FotbollDirekt som drog igång förra veckan. Varje vecka väljer varje spelare 3 vinnare från veckans omgång och samlar poäng för att kora den mest insatta fotbollsexperten en gång för alla.

Premier-League-Oddspal

Peter har denna vecka dragit ifrån ytterligare genom 2 högoddsare med Newcastles bortavinst mot Bournemouth samt krysset mellan Arsenal och Tottenham. Försprånget ned till Mats på andra plats är nu 4.3 poäng.

Mats, som lyckades klättra från näst sist till näst först, lyckades pricka in både Stokes seger mot Chelsea och Leicesters seger mot Watford.

I bottenstriden lyckades varken Lars eller Anton något vidare utan kammade hem 0 poäng när de hade gått hårt in på topplagen med City, Liverpool, Arsenal, West Ham och Bournemouth.

Till helgen är det ju landslagsuppehåll så istället för Premier League blir det nagelbitaren mellan Sverige och Danmark. Givetvis kan du spela en matchutmaning på landslaget hos Oddspal!