Arsenal har haft en stigande formkurva hela säsongen, även om 5-1 snytingen från Bayern Munchen nog kändes. Nu kommer man med en skadedrabbad trupp mot ett Tottenham som börjat visat riktigt bra form. Klarar man att vända tillbaka till seger?

Det snabba spelet har ju varit Arsenals signum, men med en växande skadelista så är man decimerat inför mötet med Spurs. Walcott, Bellerin, Koscielny, Ramsey och Oxlade-Chamberlain är alla osäkra att komma till start.

Tottenham kommer till start med en komplett elva där Harry Kane äntligen fått det att lossna – 5 mål på senaste 3 matcherna. Samtidigt har ju motståndet inte varit toppklass (Bournemouth, Aston Villa, Anderlecht), men man har verkligen chans att ta poäng på Emirates Stadium.

Foto-2015-11-06-15-07-59

Gillar du Premier League? Tippa Arsenal mot Tottenham på Oddspal!

Tottenham bygger ju på ett jämt lag, snarare än storstjärnor, och nyckeln blir hur försvaret klarar Arsenals offensiv. Där har det varit blandade insatser, med en del individuella misstag emellan åt som man måste undvika.

Framåt gjorde Dembele ett bra inhopp och mål senast mot Anderlecht så möjligt att han spelar från start?

Totalt sett så lutar det åt fördel Arsenal, men jag tror att Tottenham definitivt kan plocka poäng så går för en typ av halvgardering med kryss i matchen men resultat till Arsenal. Vad tror du?