Har aldrig varit något dunderfan av fantasyspel. Mina vänner lyckades få med mig på Fantasy Premier League förra året och det slutade med att jag först inledde dåligt, sen glömde bort att byta, sen glömde bort igen och ja, sen är ju spiralen i gång. Vad det slutade med? Att jag kom dyngsist med flera hundra poäng upp till näst sämste gubbe i vår liga.

Jag har inte lyckats fastna, hålla uppe, eller ens bry mig om något liknande spel sedan jag lämnade in Dream team för Elitserien tillsammans med pappa när jag var kanske tio bast.

Tills nu.

FotbollDirekt har nämligen börjat samarbeta med med ett nytt gäng på den svenska spel/fantasy/vad ni nu vill kalla det-marknaden. De heter FSport och förutom att ha en av de reklamfilmer…

…som fått mig att flina mest i år så har de en riktigt fin och – i mina ögon i alla fall – ny produkt på marknaden.

Tänkte först försöka mig på att förklara hur det går till men kom sen på att det här med instruktionsvideos ju är en go grej.

Man satsar väldigt lite, kan vinna ganska mycket och det är dessutom ett spel som är levande betydligt längre än att bara spela på en match hit eller dit. Är man bara lagom fotbollskunnig så har en ganska mycket att hämta här.

Jag har lirat i två spelpaket inför helgen. Båda under söndagen.

Nr 1 – 15:00
Östersunds FK – BK Häcken
GIF Sundsvall – Djurgårdens IF
Malmö FF – Halmstads BK

Här har jag tagit ut följande gubbar:

Nr 2 – 17:30
Hammarby IF – IFK Norrköping
AIK – IF Elfsborg
Newcastle – Liverpool

I båda spelen har jag gått med i Double Up (insats 2 euro), MoneyMaker (insats 1 euro) och Free Roll (insats 0 euro)

Vill du också testa? Här får du sju gratisspel som du kan använda till att slå mig – och kanske kamma hem lite extra cash under helgen.