ELITEFOOTBALL

Säg Malick Mané och du möts av en lång suck av IFK Göteborgs supportrar. Senegalesen skapade mer bekymmer än vad han levererade och det blev bara elva matcher, varav sex från start och ett allsvenskt mål.

Han lånades ut och fortsatte skapa svarta rubriker – dom flesta av negativ art. Han blev till slut utlånad till tre olika klubbar utan någon större framgång, innan han löstes från kontraktet i februari i år.
Men nu har Mané börjat ge nya livstecken ifrån sig och är för tillfället en av den kazakstanska ligans hetaste spelare. På lördagen gjorde han mål för tredje matchen i följd (!) och var den som grejade en poäng till sitt Taraz i 2-2-matchen mot Aktobe. Taraz är sist i Kazakstans högsta liga som går under namnet Premier Liga.
Mané har spelat 90 minuter i samtliga matcher och har gjort fyra mål på tio matcher.
Med tanke på målformen skulle kanske Blåvitt haft mer tålamod med den 27-årige anfallaren?

Glöm inte att ni hos Elitefootball.com får dom senaste övergångarna, ryktena och kontraktsförlängningarna och dessutom Sveriges största spelardatabas.