Nej, det här är inte en recension av filmen med samma titel som rubriken. Jag har inte ens sett filmen, men kommer nog göra det. Benedict Cumberbatch har ju inte bara ett av världens bästa namn, han är även en oerhört sevärd skådis.

Men det här är inte en filmblogg, det är en fotbollsblogg, och kvällens inlägg kan mycket väl anses ha en plats inom fotbollsspektrat. Jag hade tänkt skriva varför Liverpools trebackslinje fungerar så bra just nu, men istället för den dansanta prosan som det hade varit får ni en imitation av en PL-tränare.

”Åh nej, inte en sådan där jävla imitatör igen”, tänker ni.

Och då har ni helt rätt. Jag är en sådan där jävla imitatör. Eller jag gör nu ett försök att vara i alla fall. Jag vet inte ens om det är likt, men det får ni som vågar titta och lyssna avgöra.

Först ut är Roberto Martinez, och han är självsäker inför derbyt i helgen:

Håll utkik framöver, fler tränare kommer uttala sig exklusivt för Lithanders långbollar!