• Publicerat 10 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Simon Skrabb kom till Norrköping inför 2017 års allsvenska. Anfallaren, som använts på flera olika positioner, öppnar nu för att lämna.
– Det börjar vara aktuellt att röra på sig, säger Skrabb till Hufvudstadsbladet.

Efter att ha åkt ur allsvenskan med Åtvidaberg 2015 och med Gefle året därpå skrev Simon Skrabb på för IFK Norrköping. I fjol svarade finländaren för ett vass säsong med sju mål och tre assist för ligatvåan. I år har han startat åtta matcher och levererat varsitt mål och assist.

Kontraktet med ”Peking” för den mångsidige anfallaren går ut efter nästa säsong och för Hufvudstadsbladet berättar Skrabb att han är sugen på att testa något nytt.

– Det börjar vara aktuellt att röra på sig, men det gäller att prestera. Agenterna får sköta snacket mellan klubbar, men det känns som att det är ett bra läge för klubben att sälja i sommar eller i vinter, konstaterar 24-åringen.