• Publicerat 6 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Måns Saebbö nätade mot Sirius i våras, men talangen får inget nytt kontrakt med IFK Göteborg och därmed lämnar anfallaren nu klubben.
– Jag hade ju velat fortsätta, säger 18-åringen till GP.

Redan 2017 var Måns Saebbö med och tränade med IFK Göteborgs a-lag och i 4-2-segern borta mot Sirius i våras fick han hoppa in – och göra mål.

Men 18-åriga anfallaren har nu gjort sitt i Blåvitt. Kontraktet, som löper ut 31 juli, blir inte förlängt. Detta rapporterar GP och för samma tidning berättar Saebbö om sin besvikelse.

– Det var inte det jag hade förväntat mig kanske … samtidigt är det hård konkurrens med Söder, Vibe och flera andra. Men det var tråkigt att höra och det var lite tufft i början. Jag hade ju velat fortsätta men det är vad det är. Min karriär tar inte slut här och nu även om man deppade lite först.