• Publicerat 21 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Nu dementerar ÖFK-tränaren övergångsryktena till Plymouth Argyle. Tränaren nekar till all ryktesspridning i en intervju med Östersunds Posten.
– Det var galet. Jag var på en lista för möjliga kandidater för att bli tränare. Och sedan skämtade jag med mina följare på Twitter, säger Brian Wake.

Östersunds Posten kunde igår eftermiddag rapportera om en möjlig tränar flytt för Brian Wake, något som snabbt dementerades i en intervju.

Wake ska ha funnits med på en lista för möjliga tränarkandidater där han var en av tre möjliga namn. Ryktet påstod senare att Brian Wake befann sig på en resturang i Plymouth, något som fick ryktet att ta fart. Enligt honom själv skämtar han ofta med sina följare, och valde vid tillfället att slå till med ett kryptiskt meddelande på Twitter. ”Allt var ett skämt ” skriver Brian Wake på sin Twitter.

Tränaren menar på att han aldrig haft någon form av kontakt med klubben och att han istället stortrivs i Östersund. Han har därmed inga planer på att byta klubbadress.

– Just nu är jag lycklig här. Jag lär mig mycket av Ian (Burchnall) som är en fantastisk manager och jag vill lära mig mer. Jag njuter av utmaningen här i Östersund, säger han till Östersunds Posten.

ADRIANO VISCONTI