• Publicerat 11 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Gais föll i går tungt med 1-0 hemma mot Frej i superettan. Efteråt rann det över för flera av lagets supportrar. 
– Jag förstår deras besvikelse, säger Gais-tränaren Bosko Orovic till GP.

Gais jagade i går sin andra raka segern när man tog emot bottenlaget IK Frej hemma i Göteborg. Hemmalaget hade inledningsvis gott om chanser och mycket boll, men var ineffektivt framför mål.

Det passade Frej på att utnyttja när man gjorde matchens första och enda mål. Hjalmar Ekdal nådde högst vid första stolpen efter hörna och skarvade bollen via Marko Johansson in i mål.

Gais försökte sedan i den andra halvleken forcera in ett kvitteringsmål, men det vill sig inte för Göteborgslaget som fick se sig besegrat utav bottengänget Frej.

– Jag har nog aldrig upplevt så många tekniska misstag som vi gjorde i dag. Vi var väldigt slöa med att få in bollarna. Jag vet inte … Vi fick inte i gång vårt spel, säger Gais-tränaren Bosko Orovic under presskonferensen enligt GP.

Enligt samma tidning var flera Gais-supportrar rejält besvikna efter slutsignal, en del tog sig ner till Göteborgslagets avbytarbås för att skrika åt spelare och ledare.

– Jag förstår deras besvikelse. Jag är också besviken, spelarna är likaså jävligt besvikna, säger Orovic till tidningen.