• Publicerat 19 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Leeds United fortsätter att jaga i jakten på Premier League-spel. Pontus Janssons gäng fick sig dock en rejäl knäpp på näsan i mötet mot Wigan, när laget förlorade med 2-1 trots en desarmerad motståndare. 

Pontus Janssons Leeds United slåss för att ta direktuppflyttningsplatsen till Premier League.

I mötet med Wigan tog laget planenligt ledningen genom Patrick Bamford efter bara 17 minuter. Som grädde på moset hade Wigan fått en utvisad spelare. Det stjälpte dock inte bortalaget utan Wigan kunde resa sig och trycka dit både 1-1 och 2-1 – Gavin Massey var katalysator i båda målen. Leeds lyckades inte komma tillbaka i matchen utan mötet slutade 2-1.

Förlusten var dessutom extra oläglig då konkurrenten Sheffield United hade gjort jobbet mot Nottingham Forest.

Bägge lagen har nu tre matcher kvar av säsongen och Sheffield United ligger nu före Leeds enbart på bättre målskillnad. Serieledarna Norwich har ikväll chansen att gå upp till ett försprång på sju poäng i mötet mot det andra Sheffield laget Wednesday

Den tidigare Djurgårdsspelaren Jonas Olsson kom in efter 2-1-målet och gjorde dryga 25 minuter på planen.