• Publicerat 14 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Krasnodar med de båda svenskarna Viktor Claesson och Kristoffer Olsson i laget så länge ut att gå mot en kvartsfinal i Europa League. Då hände det som inte fick hända, bolltapp av Claesson – och Valencia kvitterade med matchens sista spark.

Ikväll skulle Krasnodar försöka vända ett 2-1-underläge från det första möte med Valencia i Europa League. Landslagssvenskarna Kristoffer Olsson och Viktor Claesson fick förtroendet från start i en match som slutade med stort drama.

Klockan tickade upp mot 85 spelade minuter – Magomed Sulejmanov vek in från kanten och tryckte iväg ett fantastiskt skott med vänsterfoten och bollen seglade in i det bortre krysset. Stort jubel utbröt bland hemmafansen som såg sitt lag gå om Valencia i kraft av ett gjort bortamål från det första mötet.

Men spanjorerna gav sig inte, med matchens sista spark kunde yttern Goncalo Guedes pricka dit 1-1 (totalt 3-2) efter slarv av Claesson på mitten. Mycket tungt för Krasnodar som nu får lägga allt krut på ligan där laget ligger fem poäng efter Zenit St. Petersburg.