• Publicerat 13 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Det var en pressad Maurizio Sarri som gick in till dubbelmötet mot Malmö FF i februari. Det gick vägen för Chelsea den gången, men trots 3-0 i första matchen mot Dynamo Kiev är italienaren allt annat än nöjd inför åttondelsfinalreturen. Enligt klubbens Twitterkonto beskriver Sarri planen i Ukraina som en ”katastrof”.

Det var vinna eller försvinna för Maurizio Sarri inför dubbelmötet i Europa Leagues sextondelsfinal mot Malmö FF i februari. Italienaren var hårt ansatt och den knappa 2-1-segern på Stadion gjorde att han och hans Chelsea fortsatt var pressat inför returen på Stamford Bridge.

Väl i London var det dock aldrig något snack om saken. Chelsea vann med 3-0 och dansade vidare till åttondelsfinalen – där de enkelt vann hemma mot Dynamo Kiev med just 3-0.

Sarri nöjd och belåten nu inför returen i Ukraina? Inte alls… Enligt Chelseas Twitterkonto beskriver italienaren hur gräsplanen är en ”katastrof” och vad det kan kosta hans spelare.

– Planen är inte bra, den är farlig. Riktigt farlig. Det är svårt att spela fotboll här, men situationen är som den är och vi måste acceptera det, konstaterar Sarri.