• Publicerat 12 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Djurgården är inte ensamma om att vilja ha Vidar Örn Kjartansson – hela sex andra klubbar har också siktet inställt på den isländska måltjuven.
– Ett starkt lag här i Ryssland och ett i Turkiet ville ha mig i januari men jag kunde inte gå dit på grund av reglerna eftersom man inte kan spela för tre lag under samma säsong, säger Kjartansson till tidningen Morgunbladid.

I går rapporterade Expressen att Vidar Örn Kjartansson kan lämna FC Rostov på grund av bristande speltid. Då bollades Djurgården upp som möjlig destination för anfallaren.

Nu kommer tidningen Morgunbladid med nya uppgifter – DIF är inte ensamma i sin jakt – hela sex andra klubbar är också med i racet kring Kjartanssons signatur. Dessutom har alla lämnat in officiella lånebud.

Länderna Sverige, Kazakstan och USA ska vara huvudspåren. Enligt Morgunbladid är lagen Djurgården, Astana och New York City FC tre av intressenterna.

– Ett starkt lag här i Ryssland och ett i Turkiet ville ha mig i januari men jag kunde inte gå dit på grund av reglerna eftersom man inte kan spela för tre lag under samma säsong. Men jag kan gå till dessa tre länder där en ny säsong är på väg att starta eller har startat under 2019, säger Kjartansson till tidningen.