• Publicerat 9 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

I morgon är det dags för säsongens första Stockholmsderby mellan Djurgården och Hammarby i Svenska cupens kvartsfinal. Då tvingas nyförvärvet Astrit Ajdarevic se matchen från sidan på grund av ”känning”.

Astrit Ajdarevic visade direkt i sin debut mot Elfsborg i Svenska cupen varför Djurgården kommer få stor nytta av mittfältarens tjänster under säsongen.
28-åringen har likväl länge varit ett frågetecken inför söndagens kvartsfinal mot Hammarby – och i går meddelade föreningen att spelaren ska testas under lördagen.

Nu meddelar klubben att mittfältaren inte kommer till spel i derbymatchen mot Hammarby på grund av en ”känning”. Erik Berg sedan tidigare inte aktuell. Däremot glatt besked att Aslak Fonn Witry är fit for fight.