• Publicerat 14 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

SPELTIPS: Ett rejält styrkeprov för MFF – storklubben Chelsea från London besöker Stadion ikväll. Våra spelexperter kommer här med alla förutsättningar du kan behöva veta inför matchen. Vi bjuder även på ett fint erbjudande från vår spelpartner Mr Green. 

Matchinfo: 
Malmö FF – Chelsea
Fotboll Europa League
2019-02-14 20:59
Odds från Mr Green
1. 8.00 X. 4.60 2. 1.40

Erbjudande inför matchen: Skapa ett konto och spela för 199 kronor hos Mr Green – få 50 kronor i freebet för varje mål i matchen och eventuell vinst utan insättningskrav. 

Skador och frånvaro, MFF
Malmö FF har småskador på backen Frans Brorsson och offensivspelaren Guillermo Molins. Ingen större fara. Malmö FF:s troliga startelva: Dahlin – Safari, Bengtsson, Nielsen – Rieks, Lewicki, Bachirou, Christiansen, Vindheim – Rosenberg, Antonsson.

Skador och frånvaro, Chelsea
Chelsea har så gott som bästa truppen med till Malmö. Oviktiga backen Marcos Alonso är utelämnad ur truppen, liksom Daniel Drinkwater. Mittfältaren Ruben Loftus-Cheek finns på skadelistan liksom Gary Cahill och LT-skadade Van Ginkel.

Läget i laget, MFF
Malmö FF har inte spelat riktig tävlingsmatch sedan skrällvinsten borta mot Besiktas i mitten av December, en vinst som tog dem till slutspelet här. Malmö FF förlorade bara en gruppspelsmatch i gruppen som Genk vann till slut, det var väldigt jämnt mellan övriga tre lag i gruppen. För Malmö FF innebar avancemanget ytterligare framgång i Europasammanhang och en stor bunt pengar in i klubbkassan – att dessutom lottas mot Chelsea. MFF har haft igång sin försäsong i drygt fyra veckor, varit på träningsläger i Marbella och hunnit med fem försäsongsmatcher.

Läget i laget, Chelsea
Chelsea tar resan till Sverige och Malmö som storfavoriter. Chelsea kommer från förnedrande nederlag i bortamötet mot Manchester City i helgen, förlust med 0-6… Chelsea har stenhårt schema framöver och betydligt större matcher än denna, redan på måndag FA-cupen hemma mot MU och redan den 24:e stundar ligacupfinalen mot Manchester City. Tränaren Maurizio Sarri har gjort klart att rotering kommer ske,

Speltips Malmö FF – Chelsea
Svårt säga exakt vad Chelsea ställer upp med, lär nog bli en del rotering och ett oavgjort resultat med sig hem så känner man nog lugnet. Vi vågar inte gå på storfavoriten i detta läge, MFF lär vara inspirerat värre. Chelseas försvar är dock i gungning just nu i PL, samtidigt som MFFs kvalitet i samma område inte imponerar jämfört med Chelseas anfallslirare. Ett spel på över 2,5 mål är inte dumt i detta läge alltså, hos Mr Green är oddset 1,86 på detta spel.

Skapa ett konto hos Mr Green här och spela för 199 kronor så får du 50 kronor i freebet för varje mål i matchen. 

Artikeln presenteras i samarbete med Mr Green. Åldersgräns 18 år för spel online. Spelar du för mycket – ring Stödlinjen på 020-81 91 00.