• Publicerat 12 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Junes Barny blev för lite drygt två veckor sedan klar för Göteborg från Hammarby, nu söker spelaren redan nya utmaningar: 
”Man har så mycket tid över i vardagen så söker nu en sidosyssla som kan få mig att växa ännu mer som människa”, skriver mittfältaren på sajten Linkedin. 

Junes Barny nöjer sig inte med att fokusera fullt ut på fotbollen i sin nya klubb Blåvitt utan vill parallellt ha ett extraknäck vid sidan av planen.
På sajten Linkedin räcker han nu ut en hand:

”Väldigt stolt och ärad att få tillhöra en så anrik och historisk förening som IFK Göteborg. Vägen dit har varit väldigt lång och krokig. Har tagit en massa omvägar för att nå hit men lärt mig en läxa på varenda en. Är väldigt privilegierad att få spela fotboll på heltid och älskar det!” skriver han på sajten och fortsätter:

”Man har så mycket tid över i vardagen så söker nu en sidosyssla som kan få mig att växa ännu mer som människa. Jag vet själv inte vad, är öppen för mycket så tänkte nu göra som så många andra och testa mitt nätverk. Tack!”.

Redan nu har förfrågan gett effekt:

– Jag har fått jättemånga jobberbjudanden och många som vill träffas på en fika. Så vi får se var det landar, säger han till Göteborgs-Posten.

Barny lanserar sig själv som den lite annorlunda fotbollsspelaren:

– Jag tycker inte att jag är den där typiska fotbollsspelaren som tränar på morgonen och sedan går hem och spelar Fifa. Jag vill ut i samhället och bidra med det jag kan, inte sitta på rumpan hela dagen.