Östersund kommer i från Marbella med två toppresultat. 0-0 mot Kiev och så segern i går eftermiddag mot Rostov. Ett i så mångt och mycket osäkert och nybyggande ÖFK – imponerar kanske mest av alla allsvenska klubbar just nu.


FotbollDirekts utsände Patrick Ekwall träffade efter gårdagens 4- 2 Hosam Aiesh, precis som han gjorde under januariturnen nere i Qatar.
Och Aiesh påminner nu om att det ändå finns sparkapital. En sådan som Ravel Morrison spelade ju inte i går.
Just Morrisons namn imponerar på honom, inte minst det lilla han hunnit se in-action så här långt.
– Vi väntar på Ravel som visat v ä l d i g t bra form på träningar. Så det känns skitbra. Vi börjar komma i form och det känns som att vi har en betydligt starkare trupp än förra hösten. De nya namnen känns riktigt bra, säger Aiesh till FotbollDirekts utsände Patrick Ekwall.

SE tv-intervjun här när Aiesh höjer – ett så länge och väl skamfilat – Östersund inför kommande säsong.