Djurgården har haft chansen att sätta transferrekord men tvingas nu avbryta. Man har haft chansen att sälja Aliou Badji för 50 000 000  – men stjärnan säger nej. Blankt nej. Det är pengar som hade gjort allsvenskans tredje dyraste någonsin.

Kristoffer Olsson-pengar för Aliou Badji?
Ja, så mycket erfar FotbollDirekt att det handlat om.
Djurgården går samtidigt nu under måndagmorgonen ut med att man haft chans att sälja Badji för just rekordpengar.

Fotboll Stockholm uppger samtidigt att det handlar om 50 000 000, uppgifter som även FD har fått bekräftade. FotbollDirekt kan även avslöja att stjärnan själv hade dragit en lön på nära 20 000 000 om han istället hade valt något av de franska alternativen.

Så när det nu inte blir av med Kina så har Dif tagit beslutet att inte sälja.

Alternativen stavas alltså mest i från franskt håll men där ligger buden på 24- 28 miljoner och hur Badjis lön rasar till mellan 300 000 -400 000 i månaden.
Här har vi med andra ord en allsvensk stjärna som inte sätter pengarna främst. Enligt uppgifter var det bara blankt nej från Badji till att gå till Kina. Dif-stjärnan uppges inte ens ha varit intresserad av en diskussion.

Aliou Badji har kontrakt med Djurgården till december 2020.