Jönköping Södras Alexander Jallow, 20, är ett hett byte för klubbar högre upp i näringskedjan. I går blev det känt att Djurgården ryggat undan prislappen på fem miljoner. I dag kommenterar han sin framtid.
– Det finns både intresse i Sverige och utomlands, mer än så vill jag inte säga, säger han till Fotbollskanalen. 

Norrmannen Aslak Witry presenterades nyligen av Djurgården.

Men det kunde blivit Alexander Jallow i stället. 20-åringen var ett konkret prospekt för Djurgårdens sportchef Bosse Andersson, men enligt Jönköpings-Posten backade Blåränderna ur för att prislappen (fem miljoner kronor) ansågs vara för hög.

Den gångna säsongen stod Jallow för sex mål på 28 matcher i superettan och fick därmed sitt stora genombrott på den nivån. Han hymlar inte med att det kan vara dags att testa spel högre upp.

– Min ambition är att spela så högt upp som möjligt. Sedan har jag två år kvar på kontrakt med J-Södra, så vi får se vad det landar i, säger Jallow till Fotbollskanalen.

– Det finns både intresse i Sverige och utomlands, mer än så vill jag inte säga.

Jallow vill att klubben ska få betalt för att de valt att tro på honom, men han vet inte när en eventuell flytt blir av.

– Det är svårt att säga. Jag kommer inte lämna bara för att lämna. Det ska kännas rätt för både mig och klubben. Jag vill att klubben ska få ut någonting av en eventuell affär. Klubben har betytt mycket för mig, så jag vill ändå ge någonting tillbaka, säger han till Fotbollskanalen.

Även AIK har kopplats ihop med Jallows namn.