• Publicerat 15 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Ken Sema har fått starta två Premier League-matcher på raken och under lördagen blev det dessutom en assist i segern mot Cardiff.
– Efter att ha varit in och ut i laget och inte fått en ärlig chans och jobbat i motvind så har jag startat två matcher i rad i världens största liga och gör dessutom skillnad, konstaterar Ken Sema för Sportbladet.

Det var i somras som Ken Sema lämnade Östersund för Watford. Premier League-klubben pungade upp med runt 25 miljoner kronor för ytterns namnteckning, men väl i England gick det till en början trögt med endast inhopp.

I måndags mot Everton fick han göra första ligastarten och nu under lördagen startade 25-åringen på nytt – och det med besked.

Sema assisterade till ett av målen i 3-2-segern mot Cardiff och han är givetvis belåten.

– Efter att ha varit in och ut i laget och inte fått en ärlig chans och jobbat i motvind så har jag startat två matcher i rad i världens största liga och gör dessutom skillnad, konstaterar Ken Sema för Sportbladet och fortsätter:

– Det är precis det här man har jobbat hårt för, det kommer kännas bra i dag och i morgon kanske sen gäller det att fortsätta jobba hårt och förtjäna alla chanser man får.