Östersunds FK har ingen chans på Europaplats längre. Sjätte plats utan chans på topplaceringar längre. Men sista matcherna ska inte bli ökenvandring, lovar ÖFK:s spelare. Det givna målet nu är att hamna ovanför Gif Sundsvall i tabellen:
De är våra rivaler så det finns inte en chans att de ska få sluta ovanför oss, säger Jerell Sellars till Östersundsposten.

Östersunds FK har tappat chansen till Europaplats och det handlar nu om en sak – att hamna ovanför Norrrlandsrivalen Gif Sundsvall. Ett lag som överraskat rejält i år med fin passningsfotboll, och som gör en av sina bästa säsonger i allsvenskan någonsin – just nu på sjunde plats vilket tangerar det bästa man gjort.

Två matcher kvar för Östersund nu: Först jumbon Trelleborg borta i kväll, och sedan Hammarby hemma i slutomgången. Sommarförvärvet Jerell Sellars är tydlig med målsättningen:

– Självklart måste vi bli bättre än dem (Sundsvall), säger engelsmannen till Östersundsposten.

– De är våra rivaler så det finns inte en chans att de ska få sluta ovanför oss.

Östersund har 45 poäng och Sundsvall 44, men ÖFK har då två matcher kvar kontra Giffarnas enda (Sundsvall kryssade mot AIK i går).

Jerell Sellars har inte fått så mycket speltid under sitt första halvår i ÖFK. 22-åringen som har en bakgrund i Aston Villa har fått spela i fyra allsvenska matcher, senast i torsdag med ett inhopp mot AIK.

I kväll talar mycket för en första start i ÖSK:

– Vi kommer att få se honom på banan. Han har goda chanser att få starta matchen, säger ÖFK:s tränare Ian Burchnall till Östersundsposten.