Foto: Bildbyrån

Örebro SK fyller 110 år nästa år – då väljer klubben att kraftigt sänka priserna på årskort. I dag släpps årskorten, där den dyraste kategorin ligger på nätta 1 908 kronor för 15 hemmamatcher.

127 kronor och 50 öre per hemmamatch. Det är priset för dyraste årskortet hos ÖSK nästa säsong. Årskorten släpptes i dag måndag och med anledning av 110-årsfirande nästa år så går man ut med att priserna sänkts.

I år har det funnits 15 olika kategorier årskort, där priserna för sittplats varierat mellan 2 799 – 2 499 kronor, skriver ÖSK i ett pressmeddelande. Det blir nu förändring till 2019 i att man inför fasta priser för sittplats, oavsett var på arenan man väljer att köpa årskort. Och endast tre kategorier: Sittplats (1 908 kronor), ståplats (799 kronor) och barn (499 kronor).

53 kronor matchen för ståplats och 33 kronor för barnbiljett alltså. Den nya modellen har tagits fram i samråd med klubbens supportrar. Det säger Sandra Almqvist, marknadsansvarig hos ÖSK

– Efter 50 allsvenska säsonger och 110 års historia ville vi inför säsongen 2019 premiera våra mest lojala supportrar och få fler årskortsinnehavare. Det ska verkligen löna sig att ha ett årskort hos ÖSK Fotboll…” , säger Sandra Almqvist i ett pressmeddelande.

– Vi vill att fotboll ska vara tillgängligt för alla samt fortsätta bygga på den fantastiska supporterkultur som finns på Västra stå. Örebro är verkligen en fotbollsstad och vi hoppas att det låga ståplatspriset gör att ännu fler hittar till Behrn Arena och får möjligheten att uppleva Sveriges bästa fotboll på plats.