• Publicerat 20 oktober
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Alavés leder överraskande La Liga, detta efter gårdagskvällens seger mot Celta Vigo. För John Guidetti är situationen dock blytung, detta då svensken på nytt nobbades en plats i truppen.

John Guidetti gjorde ett efterlängtat landslagsmål i veckan hemma mot Slovakien i träningsmatchen som slutade 1-1. I klubblaget Alavés går det dock riktigt tungt.

När laget från norra Spanien mycket överraskande besegrade Real Madrid före landslagsuppehållet fanns inte ens Guidetti med i truppen och det var han heller inte i går när Alavés tog en ny trepoängare, denna gång mot svenskens tidigare klubb Celta Vigo (1-0).

I och med segern leder Alavés La Liga, vilket så klart är en jätteskräll. De andra topplagen Sevilla, Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid har dock spelat en match färre än Alavés och kan passera i tabellen den här omgången. Noterbart är att Barcelona och Sevilla möts på Camp Nou i kväll.