• Publicerat 22 september
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Den första halvleken mellan Trelleborg och Djurgården såg ut att sluta mållös, men precis före paus svarade Kerim Mrabti för dubbla fullträffar inom loppet av 70 sekunder.
– De blir sårbara efter första målet och bollen kan komma lite var som helst, konstaterar Dif-stjärnan för Cmore. 

Soligt, men väldigt blåsigt, på Vångavallen när Trelleborg tog emot Djurgården under lördagseftermiddagen. Fram till slutskedet av första halvlek hade lagen haft varsin jättemöjlighet att ta ledningen på. Först träffade Aliou Badji stolpen på sitt friläge, och lite senare svarade Andreas Isaksson för en vass reflexräddning på Lasse Nielsens skott från nära håll.

Men så i 42:a minuten kom ledningsmålet för Djurgården då Kerim Mrabti slog till – och bara 70 sekunder senare nätade Dif-stjärnan på nytt. Detta var anfallarens femte mål i årets allsvenska.

– Det studsar och blåser. Bollen kan komma lite var som helst. De blir sårbara efter vårt första mål, men samtidigt gällde det också för oss att vara täta bakåt efter målet och det visade vi genom att direkt göra 2-0. Ett perfekt resultat för oss, säger Mrabti till Cmore och fortsätter:

– Vi skapar chanser och Badji hade ju ett skott i stolpen. Fortsätter vi som vi gör kan vi göra 3-0 i andra. Matchen är inte slut och det är jätteviktigt med tre poäng.

Uppdaterat: Djurgården vann med 3-0. Läs mer HÄR!