• Publicerat 27 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Sverige är klart för åttondelsfinal. Den spelas i St. Petersburg på tisdag och såväl Ola Toivonen som Andreas Granqvist uppmanar till svensk invasion.
– Jag hoppas att väldigt många svenskar sitter på internet och jagar bokningar överallt när det gäller flyg, buss, bil eller båt, säger Toivonen till TV4. 

Efter en smått sensationell 3-0-seger mot Mexiko vann Sverige sin VM-grupp. Nu väntar åttondelsfinal i St. Petersburg på tisdag. De svenska fansen är kända för att sluta upp i enorma mängder på mästerskap och nu uppmanar såväl Ola Toivonen som Andreas Granqvist till svensk invasion.

– Det är bara att förbereda sig maximalt för vad som kommer här nu till Sankt Petersburg. Jag hoppas att väldigt många svenskar sitter på internet och jagar bokningar överallt när det gäller flyg, buss, bil eller båt. Vi vill ha så många som möjligt ner dit eftersom att vi behöver allihopa, säger Toivonen till TV4 och för Fotbollskanalen fyller kaptenen Andreas Granqvist på:

– Det betyder mycket att det blev St Petersburg i stället för Samara. Det är så himla nära Stockholm så vi hoppas på ett enormt stöd. I dag var det väldigt jobbigt, med 25 000 på läktaren, vi hoppas på tvärtom i åttondelsfinalen.