• Publicerat 27 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Predrag Randelovic har varit en tongivande spelare för Dalkurd under sina tre år i klubben. Nu står det dock klart att den makedonska mittfältaren inte följer med upp till allsvenskan. I stället har 27-åringen skrivit på för IFK Värnamo i superettan.
”Ni har nog gjort superettans bästa värvning”, skriver Dalkurds sportchef Adil Kizil på Twitter.

22 matcher från start i division 1 norra 2015 och 25 matcher från start i superettan 2016. Detta var Predrag Randelovic facit i Dalkurd under sina två första säsonger i klubben.

I fjol hade den makedonska mittfältaren problem med skador och därför blev det bara elva framträdanden i superettan. När Dalkurd säkrade allsvenska avancemanget spelade dock 27-åringen samtliga 90 minuter i säsongens tre sista matcher.

Något mer spel i Dalkurd blir det dock inte. Under tisdagskvällen presenterades Randelovic som IFK Värnamo-spelare då han skrivit på ett tvåårskontrakt.

– I Predrag får vi in en rutinerad pjäs i laget. En allround mittfältare som vi kommer ha stor nytta av. Han är van vid flera olika roller, är mycket skicklig i sitt passningsspel och klok i sina värderingar. En spelare jag räknar med kommer ha en viktig roll i vårt lag, säger tränaren Roar Hansen i en kommentar på klubbens hemsida.

Det är inte bara Hansen som tror att Randelovic blir en nyttig spelare för Värnamo. Även Dalkurds sportchef Adil Kizil applåderar.

”Grattis Värnamo! Ni har nog gjort superettans bästa värvning”, skriver han på Twitter.