Pekings största försäljning någonsin – kan säljas igen

Foto: Bildbyrån

I början av januari förra året så gick Alexander Fransson till FC Basel. IFK Norrköping gjorde enligt han agent sin största affär någonsin. Nu kan en ny Fransson-försäljning vara på gång.

Det har gått närmare två år för Alexander Fransson i den schweiziska toppklubben. Men nu kan han switcha från Basel- till Lausanne i samma land.
Enligt Fotbollskanalens uppgifter vill Stefan Rehns gamla klubb (1995-2000) ha Baselproffset.

Utan en ordinarie plats rapporteras nu en flytt närma sig och det redan i kommande januarifönster och det för en spelare som alltså är IFK Norrköpings största försäljning någonsin värd mellan 18-20 miljoner.
”Norrköpings största försäljning någonsin”, sade agenten Patrick Mörk till Fotbollskanalen när Fransson såldes från Sverige.   Och lossnar det nu i förhandlingar så kan det alltså bli ligafemman i Schweiz som tar över svensken.

Kontraktet med Basel gäller fram till 2020. I år har Alexander Fransson inte tillåtits mer än fyra starter efter nära 20 omgångar.

 

Igår 20:53

Nobbar mångmiljonbud - vägrar sälja allsvenska stjärnan

Jon Gudni Fjoluson rankas av många som en av allsvenskans bästa mittbackar. IFK Norrköping håller också hårt i islänningen. Enligt Expressen har klubben nobbat ett bud från belgiska Zulte Waregem på drygt fem miljoner kronor. IFK Norrkö

Igår 19:55

PÅ FD: Hoppade av MFF - surret om stjärnans val

Tidigare under måndagen blev det klart att Erdal Rakip lånas ut till Crystal Palace fram till sommaren. 21-åringen, som valde att lämna Malmö FF som Bosman i vinter, har gjort ett fint klubbval enligt experten Ralf Edström. - Det här är bät

Igår 18:22

Zengin fri spelare - bryter i Turkiet

Erkan Zengin har brutit sitt kontrakt med turkiska Eskisehirspor. Den tidigare Hammarby-spelaren och landslagsmannen är nu fri spelare. Eskisehirspor bekräftar på sin hemsida att Zengin lämnar klubben.   Det var sommaren 2009 som Erkan Zengi

Igår 16:02

Är det här Gojanis nya klubb? - "Tackade nej till MLS"

Landslagsmannen Robert Gojani, 25, uppges nära en återförening med sin förre tränare Jimmy Thelin. Enligt Sportbladet är han mycket nära Elfsborg. – Vi har en ny tränare i Jimmy Thelin som bekantar sig med truppen och ser över vad vi kan

Igår 15:22

Sista minuten-rycket förgäves - bilderna på Rakip

Tidigare under måndagen rapporterades det flitigt om att Erdal Rakips låneavtal med Crystal Palace skulle stoppas, men så blev det inte. Premier League-klubben har nu presenterat 21-åringen.  Under helgen uppgavs den nyblivna Benfica-spelaren