Pekings största försäljning någonsin – kan säljas igen

Foto: Bildbyrån

I början av januari förra året så gick Alexander Fransson till FC Basel. IFK Norrköping gjorde enligt han agent sin största affär någonsin. Nu kan en ny Fransson-försäljning vara på gång.

Det har gått närmare två år för Alexander Fransson i den schweiziska toppklubben. Men nu kan han switcha från Basel- till Lausanne i samma land.
Enligt Fotbollskanalens uppgifter vill Stefan Rehns gamla klubb (1995-2000) ha Baselproffset.

Utan en ordinarie plats rapporteras nu en flytt närma sig och det redan i kommande januarifönster och det för en spelare som alltså är IFK Norrköpings största försäljning någonsin värd mellan 18-20 miljoner.
”Norrköpings största försäljning någonsin”, sade agenten Patrick Mörk till Fotbollskanalen när Fransson såldes från Sverige.   Och lossnar det nu i förhandlingar så kan det alltså bli ligafemman i Schweiz som tar över svensken.

Kontraktet med Basel gäller fram till 2020. I år har Alexander Fransson inte tillåtits mer än fyra starter efter nära 20 omgångar.

 

Idag 21:43

Gjorde mål igen - MFF:aren har fått upp ångan

Teddy Bergqvist gjorde återigen mål för Varberg under fredagskvällen. Det räckte dock inte för poäng borta mot Falkenberg i Hallandsderbyt. Hemmalaget vann med 3-2, men för utlånade MFF-talangen var detta andra målet senaste tre matcherna.

Idag 20:07

Storklubbarna spanade in Djurgårdens stjärna

Kerim Mrbati var Djurgårdens bästa spelare i torsdagens seger mot IFK Göteborg. Enligt belgisk media fanns representanter från landets storklubbar Anderlecht och Club Brügge på plats för att spana in stjärnan. Efter årets säsong löper K

Idag 19:16

Fjolårssuccén lånas ut från Hammarby

Marcus Degerlund startade överraskande 18 allsvenska matcher för Hammarby i fjol. Talangen har haft det svårare att ta en plats i år och nu står det klart att han lånas ut till Frej. Inför fjolårssäsongen skrev Marcus Degerlund på a-lags

Idag 14:47

Bajen till Gotland - lägger läger i Visby

Allt fler klubbar har presenterat sina planer för sommaruppehållet. Nu meddelar Hammarby att man lägger ett sommarläger i Visby på Gotland.  Hammarby meddelar på sin hemsida att det blir ett kortare träningsläger på Gotland 2-5 juli. Den

Idag 13:47

Östersundsstjärnan hävdas lämna - nära slutet

Graham Potter kan lämna Östersunds FK, och flera spelare ryktas också bort. Nu utropas en av dem som förlorad för ÖFK. Sotirios Papagiannopoulos ska vara mycket nära en flytt till FC Köpenhamn. Det har tidigare rapporterats att Sotirios Pa

Idag 13:39

I MFF sedan åtta års ålder - nu blir han a-lagsspelare

Samuel Adrian har fått chansen i Malmö FF den här säsongen - nu belönas den 20-årige mittfältaren med ett a-lagskontrakt. – Den senaste tiden har han verkligen visat att han hör hemma här, säger MFF:s tränare/sportchef Daniel Andersson

Idag 13:01

Kindberg avslöjar för FD - önskenamn klart om Potter lämnar

Graham Potter till Swansea? Uppgifter som dominerat fotbolls-Sverige sedan några dagar tillbaka. Men trots den enorma uppmärksamheten står ordförande Daniel Kindberg på sig - inga som helst kontakter existerar med britterna. - Det är klart att

Idag 11:22

Efter blytunga starten - nu tar sportchefen över i Dalkurd

Nykomlingen Dalkurd har inte fått någon pangstart på första säsongen i allsvenskan. Bara en seger på tio matcher, och i går 1-4 hemma mot Elfsborg. Nu förändrar Dalkurd - tränarduon Azrudin Valentic och Amir Azrafshan lämnar klubben, och

Idag 10:21

En seger på tio matcher - nu uppges allsvenske tränaren avgå

I går förlust 1-4 hemma mot Elfsborg - den åttonde förlusten på tio matcher för Dalkurd. Nu uppges Azrudic Valentic avgå från sitt uppdrag som huvudtränare i klubben.  Dalkurd har tabellraden 1-1-8 efter tio omgångar. Enda segern kom i