Jönköpings Södra åkte ur allsvenskan och stjärnan Dzenis Kozica verkar inte följa med i fallet. Flera klubbar är intresserade av att köpa loss anfallaren, däribland IFK Norrköping, rapporterar Jnytt.se

I somras var både Östersunds FK och Rosenborg ute efter Jönköpings Södras anfallare – som gjorde åtta mål den gångna säsongen – Dzenis Kozica. Men J-Södra lyckades behålla 24-åringen den gången.

När klubben nu ramlat ur allsvenskan verkar det högt troligt att någon klubb köper loss Kozica, som har ett år kvar på kontraktet.

Enligt Jnytt.se är IFK Norrköping intresserade av Kozicas tjänster.

– Just nu är jag här. Det finns intresse, men det ska stämma med Jönköping också, vi får se vad som händer. Jag har ambition att spela högre upp, jag har haft två bra år här, säger spelaren till Jnytt.se.