Målvaktssensationen Pontus Dahlberg, 18, är nära en övergång utomlands. Då har Mats Gren uppgiften att hitta en ny förstakeeper på sitt bord. Enligt GT så är Kalmar FF:s Lucas Hägg-Johansson aktuell som ersättare. 

Napoli, RB Leipzig och Watford slåss om Blåvittmålvakten Pontus Dahlbergs underskrift.

FotbollDirekt kunde nyligen avslöja att 18-åringens representanter skulle träffa Watford i dagarna, uppgifter som stärkts i England där det skrivs att spelaren själv ska ha varit i London för att bekanta sig med klubben.

En övergång sägs inbringa upp till 35 miljoner kronor till IFK Göteborgs sinande klubbkassa. Om Dahlberg försvinner i januari kan Kalmar FF-keepern Lucas Hägg-Johansson bli hans ersättare, enligt uppgifter till GT.se. 23-åringen går i så fall som som bosmanfall. 

Blåvitt har Erik Dahlin, 28, under kontrakt liksom Stabaek-utlånade John Alvbåge. Men 35-åringen ska inte finnas med i Mats Grens framtidsplaner trots ett år kvar på kontraktet.