• Publicerat 28 november, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Julkula Coolbet

Spelbolaget Coolbet tjuvstartar sin julkalender i år. Idag erbjuder de 250 kronor i riskfritt spel till både nya och gamla kunder på valfri Premier League-match. I samband med det har vi skrivit ihop ett speltips till West Bromwich – Newcastle.

Här tar du del av Coolbets julkalender.

Matchinfo:
West Bromwich – Newcastle
Fotboll, England, Premier League
2017-11-28 21:00
Odds från Coolbet:
1. 2.38 X. 3.10 2. 3.60

Skador och frånvaro, West Bromwich
James Morrison, Craig Dawson, Nacer Chadli och Brunt saknas.

Skador och frånvaro, Newcastle
Newcastle får tillbaka Hayden efter avstängning och det är bra. Dummett, Lascelles och Atsu borta fortsatt, inga nya skador.

Läget i laget, West Bromwich
WBA med ny tränare senast sedan man gett Pulis sparken, Gary Megson fick en strålande start med poäng borta mot Tottenham via 1-1. WBA tog ledningen tämligen omgående i matchen och höll den till dryga sista kvarten. WBA försvarade sin ledning på bra sätt, Tottenham hade svårt att skapa stora lägen.

Läget i laget, Newcastle
Newcastle gick vi emot i helgen med dunder och brak när vi spelade skrällen Watford som vann med hela 3-0! Nykomlingens vinster under säsongen har kommit mot lag som inte är bra eller som varit ur fas, offensivt väldigt klent för dagen och blev alltså nollat återigen. Lite plus helt klart med Hayden tillbaka i spel, hade två mittfältare borta senast.

Speltips West Bromwich – Newcastle
Det är svårt att tro på Newcastle här i alla fall med tanke på hur blekt de agerat offensivt. Positivt resultat för WBA sedan Pulis fick gå och här inför hemmapubliken borde de kunna komma upp med en inspirerad insats. WBA är dock absolut inget lag vi litar fullt ut på men till dessa odds är ettan närmast, vi kan se en målsnål match komma här, offensiven inte lagens bästa styrkor direkt. 2,38 i odds på Coolbet är ett toppenodds i sammanhanget. Vi tar även handikappspelet under 2 mål till 2,00 i odds.

För mer speltips om Premier League och andra europeiska ligor – besök SvenskaFans Betting!