Foto: Bildbyrån

22-årige Mathias Karlsson har gjort succé i division 1. Nu är flera klubbar ute efter målvakten. Degerfors har tidigare bekräftat sitt intresse. FotbollDirekt kan avslöja att även Gais visar konkret intresse för Karlsson – han är nu på plats i Göteborg för att träffa klubben.

Mathias Karlsson har avslutat sin tredje säsong i division 1 med Carlstad United, och han gjorde det med näst bäst statistik av alla målvakter i Division 1 Norra. 21 insläppta mål på 22 matcher och tio hållna nollor den här säsongen.

Nu visar flera klubbar högre upp intresse. Degerfors har bekräftat att man tittar på succémålvakten.

Enligt uppgifter till FotbollDirekt så visar även Gais konkret intresse. Enligt FD:s uppgifter så är Karlsson nu i Göteborg för att träna med Gais och bekanta sig med klubben de närmaste dagarna.

Utöver intresse från Gais och Degerfors så visar även ytterligare klubbar intresse för Karlsson, vars kontrakt med Carlstad United nu går ut.