Foto: Bildbyrån

Jakob Orlov var 2015 utlånad till Hammarby men gjorde ingen succé i Stockholmsklubben. Nu står det klart att anfallaren lämnar Brann och därmed är han nu klubblös.
– Jag vet inte var jag hamnar nästa säsong, säger 31-åringen till norska lagets hemsida. 

Under sin allsvenska debutsäsong 2010 slog Jakob Orlov igenom stort i sitt Gefle då han mäktade med nio mål på 26 matcher. Efter totalt 34 allsvenska mål lämnade anfallaren Sverige för spel i Brann inför 2014 års säsong.

Sommaren 2015 lånades Orlov sedermera ut till Hammarby där en köpoption ingick, men någon succé i den grönvita klubben blev det inte och köpoptionen utnyttjades inte.

Orlov har därmed spelat sina två senaste säsonger i Brann och när nu kontraktet löper ut efter helgens match mot Tromsö står det klart att 31-åringen lämnar. Därmed blir han nu klubblös.

– Nu startar ett nytt kapitel. Jag vet inte var jag hamnar nästa säsong. Hänsynen till familjen väger tungt, de har offrat mycket för att jag ska få kunna spela fotboll. Vi får se vad som händer, säger han till Branns hemsida.

Får Orlov speltid i helgen gör han sin hundrade match i Brann. I allsvenskan blev det 124 framträdanden. 113 av dessa var i Gefle-tröjan.