Djurgården kan mista Andreas Isaksson till söndagens derbyt mot Hammarby. Den skadade Dif-tränaren kunde inte heller i dag genomföra en ordinarie träning.
– Han har tränat själv i dag. Det är fortfarande helt omöjligt att säga någonting, säger Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

Andreas Isaksson afton i Borås slutade mångdubbelt tungt. Inte bara tappad poäng och missade chans att krympa avståndet till MFF – ovanpå det en skada som nu alltjämnt några dagar senare riskerar att spilla över på söndagens derby mot Hammarby på Tele2 arena.
Djurgården var träningsledigt i går, liksom Andreas Isaksson själv. Men när man tränade ordinarie i dag igen så fanns stjärnan fortsatt inte med.

35-åringens lårtrubbel hanteras nu varsamt av Dif:s läkarlag. Det onda från hans våghalsiga räddning mot Elfsborg och hur han sedan landade olyckligt har uppenbart inte riktigt släppt ännu:

När den här artikeln skrivs så är dagens Dif-träning precis avslutad:
– Han var inte med i dagens träning tillsammans med gruppen. Han höll till för sig själv. Han har känt sig för enskilt, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

Dif-basen vill emellertid inte ge upp och resonerar:
– Det blev fys för honom i dag. Men det här behöver inte vara negativt. I dag är det helt omöjligt att säga om han spelar på söndag men å andra sidan om du frågar hur länge vi väntar med beslut – alltså det kan vi ju göra till tätt in på matchstart, säger Andersson och maskhåller mot ett Hammarby som också har det roddigt med skadeproblem på viktiga spelare.

Andreas Isaksson spelade till en bit in i andra halvlek innan han var tvungen att bryta mot Elfsborg tidigare i veckan. Sedan tidigare står det klart att Kerim Mrabti måste räknas bort för resten av säsongen. Ett mycket tungt namn förstås för Djurgården – och om Isaksson ovanpå det nu försvinner så är det ett rejält vingklippt Dif som dyker upp på söndag.