Foto: Bildbyrån

Sharbel Touma fick nyligen sparken från tränarjobbet i Syrianska. Nu meddelar klubben att man tar in en trio tränare som ska leda laget tills vidare. Ingen av de tre har godkänd tränarlicens, och jakten på en ny huvudtränare går vidare.

Klubbikonen Sharbel Touma tog inför säsongen över som huvudtränare i Syrianska. Men resultaten har inte gått SFC:s väg och man är indragen i bottenstriden inför hösten.
Och nyligen fick Touma samt assisterande tränaren Edmond Lutaj sparken.

Nu meddelar Syrianska att en trio tränare tar över. Fredrik Axelsson, Lars Axelsson och Anders Pense kommer leda laget tills vidare.

”Fredrik har tidigare varit verksam i A-laget, medan Lars varit tränare för U19 och Anders för juniorerna. Det är således tre välkända ansikten som kommer leda Syrianska den närmsta tiden. Fredrik kommer tillfälligt ha huvudansvaret, tillsammans med Lars. Anders kommer i sin tur vara assisterande tränare och ha hand om videoanalyserna innan och efter matcherna”, skriver SFC på sin hemsida.

Dock så har ingen av de tre en godkänd UEFA PRO-licens, varför de inte kan leda laget i match. Syrianska skriver att jakten på en huvudtränare med licens går vidare:

”Då alla tre tränare saknar UEFA Pro Licens kommer Syrianska leta vidare efter en ny huvudtränare för klubben, men för tillfället leds laget av tidigare nämnda herrar”, skriver klubben på sin hemsida.

Odds på svensk fotboll - från Allsvenskan till Division 5! Bli kund hos Coolbet och få gratisspel varje vecka hela året ut!