Foto: Bildbyrån

Hammarbys anfallare Imad Khalili har haft svårt att ta en startplats i klubben och lånas nu ut till Brommapojkarna. SportExpressen var först med uppgifterna som Bajens sportchef Jesper Jansson senare bekräftade. 

Imad Khalili vann allsvenskans skytteliga 2013 och flyttade därefter utomlands. Han återvände till svensk fotboll under sommaren 2015 när Hammarby plockade in honom som free agent.

Men tiden i Hammarby har varit svår för anfallaren som under stora delar har varit skadad eller petad. Det har bara blivit nio starter och 25 inhopp totalt. Nu lånas Khalili ut till superettans serieledare Brommapojkarna under återstående tiden av säsongen.

– Det stämmer. Imad Khalili lånas ut till Brommapojkarna resten av säsongen, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson i en kort kommentar till SportExpressen.