Foto: Bildbyrån

Anton Andreasson skriver på för Jönköpings Södra. Den tidigare Elfsborgsspelaren är nu tillbaka i allsvenskan efter utlandsäventyret. 
– Anton har tränat med oss senaste tiden och vi har beslutat att fortsätta samarbetet under hösten, säger J-Södras scoutingansvarige Christer Persson till klubbens hemsida. 

Anton Andreasson, son till Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson, återvänder till allsvenskan. Men inte till Elfsborg – utan till Jönköpings Södra.

– Anton har tränat med oss senaste tiden och vi har beslutat att fortsätta samarbetet under hösten. En väldigt seriös och noggrann spelare med fina ledaregenskaper som passar väl in i truppen. Efter sin sejour i Italien har Anton velat komma till en miljö där han kan ta fart igen, säger Christer Persson i en kommentar på klubbens hemsida.

24-åringen har åtta allsvenska matcher för Elfsborg på meritlistan och spelade förra året i italienska Serie D för Pro Patria. Men efter bara ett år återvänder han och skriver på ett korttidskontrakt med J-Södra som löper säsongen ut.