Caroline Seger

I samarbete med Mobilebet.

Damernas fotbolls-EM drar igång på söndag! Som vanligt nämns Sverige i snacket och som vanligt är Tyskland favorit – men ett annat lag känns mest intressant. Följ mästerskapet hos MobileBet.com och hitta vinnande spel!

Tyskland, Tyskland, Tyskland, Tyskland, Tyskland och Tyskland – de sex senaste EM-turneringarna har minst sagt dominerats hårt av tyskorna… Nu kliver Tyskland dessutom in i turneringen som olympiska mästarinnor och visst går det att förstå att laget nu gäller som favorit till sjunde raka EM-titeln.

I Frankrike finns dock en fullvärdig utmanare. Frankrike har hållit fin klass ganska länge nu och satsningen från storklubbarna Lyon och PSG, som nyligen möttes i Champions League-finalen, har förstås höjt nivån. I mästerskapen har dock Frankrike ständigt misslyckats, trots att man ofta spelat bra fotboll. Exempelvis hade Frankrike ren otur i VM-kvarten mot just Tyskland 2015. Snöpligt även i OS-kvarten mot Kanada ifjol. Frankrike ”måste” få lyckas snart och det kan mycket, mycket väl vara dags nu. Har en jättelätt grupp där självförtroendet kan bättras på och sedan lär ett segertörstande Frankrike bli mycket svårstoppat.

Frankrike tar guld! Spelas till 4,00 hos MobileBet.com.

Sverige då? Trots OS-silvret är det svårt att tro på någon given succé i Pia Sundhages sista mästerskap som svensk förbundskapten. Måltorkan i träningsmatcherna är oroväckande och ett par av kuggarna har sina bästa år bakom sig. Sedan ska det ju också sägas att OS-silvret onekligen var ganska turligt… Gruppspelet bör i alla fall lösa sig hyggligt och att möta Tyskland direkt i premiären kan vara gynnsamt. Båda lagen ”ska” gå vidare från gruppen och att inleda med kryss vore helt okej för duon.

Kryss i Tyskland-Sverige! Spelas till 3,65 hos MobileBet.com.

Ett häftigt mästerskap är att vänta och första avspark är 18:00 på söndagen, då värdnationen Holland ställs mot Norge. Häng med från start på MobileBet.com och gräv EM-guld du också – nya kunder får 100 kronor gratis att spela för!